Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Baarnsch Lyceum Docenten

Het Baarnsch Lyceum: Een bijzondere school voor voortgezet onderwijs

Samen leren voor het leven

Het Baarnsch Lyceum staat voor samen leren voor het leven. Wij bieden gelijke kansen voor iedereen en streven ernaar om onze leerlingen de beste voorbereiding te geven op hun toekomst. We zijn een kleinschalige zelfstandige school, gelegen in de groene, bosrijke omgeving van Baarn. Onze school bestaat momenteel uit een havo-, een atheneum- en een gymnasiumafdeling.

Strategisch beleidsplan

Het Baarnsch Lyceum heeft voor de jaren 2022-2026 een strategisch beleidsplan opgesteld in samenspraak met medewerkers en leerlingen. In dit plan staan onze doelstellingen voor de komende jaren beschreven, waaronder het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs, het versterken van de samenwerking met ouders en de lokale gemeenschap, en het vergroenen van onze school.

De dagelijkse leiding

De dagelijkse leiding over Het Baarnsch Lyceum wordt gevoerd door het schoolbestuur. Het schoolbestuur bestaat uit een rector, een adjunct-rector en een afdelingsleider van elke afdeling. Het schoolbestuur is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het beleid van de school en het bewaken van de kwaliteit van het onderwijs.

Conclusie

Het Baarnsch Lyceum is een bijzondere school met een rijke geschiedenis en een heldere toekomstvisie. Wij bieden onze leerlingen een unieke leeromgeving waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn trots op onze school en op onze leerlingen en we kijken uit naar de komende jaren waarin we samen zullen blijven leren en groeien.


Komentar