Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Baarnsch Lyceum Inschrijven

Welkom bij het Baarnsch Lyceum

Een complete inschrijving voor het Baarnsch Lyceum

Wat leuk dat je kiest voor het Baarnsch Lyceum! Een complete inschrijving bestaat uit twee stappen:

Stap 1: Aanmelden via het aanmeldportaal

In de laatste week van maart 2024 kun je je aanmelden via ons aanmeldportaal. Je vindt meer informatie over het inschrijfproces op onze website bij "Inschrijven".

Stap 2: Toelatingsgesprek

Aan de hand van het toelatingsgesprek bepalen we of een leerling plaatsbaar is in havo 1 van het Baarnsch Lyceum. Wij nodigen je uit voor een toelatingsgesprek op basis van de informatie die je hebt ingevuld op het aanmeldformulier.

Wat kan je verwachten van het Baarnsch Lyceum?

Het Baarnsch Lyceum staat voor samen leren voor het leven. Wij bieden gelijke kansen voor iedereen om zich te ontwikkelen, zowel binnen als buiten de klas. Wij geloven in een stimulerende en uitdagende leeromgeving waar leerlingen hun talenten kunnen ontdekken en hun volle potentieel kunnen benutten.

Een rijke geschiedenis

Het Baarnsch Lyceum werd op 4 april 1919 opgericht als een bijzonder neutrale school door een groep ouders onder leiding van J.C. Overvoorde. Het Baarnsch Lyceum begon met 39 leerlingen in een tijdelijk gebouw aan de Molenweg. In 1923 verhuisde de school naar een nieuw gebouw aan de Frans Halslaan. Het huidige gebouw werd in 1976 in gebruik genomen.

Werkweken voor alle leerlingen

Alle leerlingen uit havo 5 en vwo 6 gaan op werkweek. Tijdens deze werkweken werken leerlingen samen aan projecten, excursies en activiteiten. Dit is een waardevolle ervaring die leerlingen helpt om hun vaardigheden te ontwikkelen, hun zelfvertrouwen op te bouwen en nieuwe vriendschappen te sluiten.


Komentar